iNTEGR8 STUDiO

Idén med iNTEGR8 STUDiO föddes redan 2021 efter en långdragen pandemi där grundarna jobbade hemifrån och hade för mycket tid över till att grubbla och fundera vad de skulle göra när de blir vuxna.

Efter 2 års funderade så konkretiserades idén under sommaren 2023 för att köra igång på riktigt hösten 2023.


Daniel Lindh

VD och Senior Utvecklare / Projektledare

Daniel är en passionerad teknikentusiast med en lång historia av fascination för data och teknologi, som sträcker sig tillbaka till dagarna med C64 och NES. Med gedigen erfarenhet inom textilbranschen har Daniel utvecklat en imponerande expertis inom områden som PLM, integrationer, projektledning m.m.

Daniel kan hantera en mängd olika verktyg och språk, inklusive C#, SQL, Azure och DevOps. Denna mångsidighet gör honom till en stark tillgång i vilket tekniskt sammanhang som helst.

Fredrik Svensson

Vice VD och Senior Utvecklare

Fredrik är en av medgrundarna av iNTEGR8 STUDiO och har sedan barnsben kodat på åtskilliga plattformar såsom C64, Amiga, PC osv.

Han är klassikt skolad inom hårdvarutest och felsökning med flera års branschvana inom telekom, men numera jobbar han uteslutande som mjukvaruutvecklare inom olika branscher.

Fredrik kan hantera åtskilliga utvecklingsspråk såsom: C#, Delphi, SQL och LabView oavsett om det körs som desktop, server eller molnlösning.

Här finns vi

Från och med 1:a april 2024 så hittar ni oss här i fräscha lokaler hos Kontorsvalet på 5:e våningen.  Kontakta oss gärna via mail eller telefon innan ett ev. besök så att vi finns på plats och inte är ute på kunduppdrag.

Våra telefonnummer hittar ni under fliken 'Kontakter'.